i

OMORGANISATION 2019

Såhär i början på året kommer lite information om en omorganisation hos oss.
Jesper Andersson blir ny VD och delägare på DFF Aluminium AB från och med 1a februari 2019.
Tiden går fort när man ser tillbaka till mina 40 år i branschen. Mitt mål har varit att trappa ned nu vid 62års ålder. Senaste halvåret har jag backat av lite för att jobba mindre och få mer tid till att ta det lugnare, spendera mer tid vid båten och landstället. 

Jesper började för 8 år sedan som montör, därefter visade han intresse för försäljning och ritning. Senaste året avancerade han till försäljningschef. Jesper är en nyfiken, driven, entreprenör som alltid visat stort intresse för att hitta lösningar som levererar ett bra resultat till våra kunder. Därför känns det kul att jag kan sälja min andel till Jesper och att ledningen ser Jesper som en självklar VD. 
Under mina 40år har det hänt mycket i branschen. En viktig del är att vi gått från att hantera allt administrativt med penna och papper samt all bearbetning med handmaskiner. Till i dag enbart digitalt och bearbetning med CNC maskiner. Det här ger bättre exakthet vilket leder till bättre produkter och funktioner. Jag är glad och tacksam över att få har varit en del i utvecklingen, bidragit med min kunskap inom konstruktion och samtidigt lärt mig otroligt mycket.

DFF grundades 1993 av mig Johnny Bjurström och min bror Lennart Bjurström. Då hade vi som mål att vara bäst på att förverkliga kunders önskemål inom glas och metallpartikonstruktioner.
2014 blev vi fler delägare med Kent Swahn, Michael Björnskiöld och Robert Bjurström. På så sätt kunde DFF säkra upp med kunskap inför framtiden eftersom vi alla blir äldre. Med fler nyfikna och engagerade delägare öppnades även dörren för att fortsätta hålla en hög kvalité på våra produkter samt en fortsatt utveckling. DFF är i framkant i utvecklingen av glas och metallpartikonstruktioner.
Jag kommer finnas som en tillgång i företaget vid behov och känner mig trygg med att DFF fortsätter leverera samma produkt till samma kvalitet som tidigare. Det ska bli kul att få åka med på resan som fortsätter, istället för att sitta i förarsätet.

Hälsningar
Johnny Bjurström
johnny@dff.se
070 420 03 91