i

Historia

1992 Grundades DFF Aluminium av bröderna Lennart och Johnny Bjurström, som tidigare arbetade med sin far Curt Bjurström på företaget Bjumec. Lennart och Johnny hade redan då en bred kunskap om att konstruera i glas, aluminium och stål. De hade med sig några kollegor från tidigare samarbeten, som de kände ett stort förtroende för. DFF tog över byggnaden som byggdes 1982 av Curt, där de kunde få en bra plattform att stå på med allt under ett och samma tak.

 

1992 – 2000 DFF utvecklades och skapade nya kontakter och kunder i branschen. Att vara flexibel var en självklarhet för Johnny & Lennart, då de redan i början fick vara med och bygga helt nya projekt med specialanpassade lösningar. Att sitta under samma tak tillsammans med engagerade medarbetare, underlättade enormt för hela flötet. Det skapar en stark gemenskap och glädje i teamet.

 

2014 DFF utförde ägarbyte för en vidareutveckling av företaget, där Johnny fortfarande är aktiv tillsammans med Kent, Michael och Robert.

 

2014 – 2016 Större investeringar i nya verkstadsmaskiner, och byte av systemleverantör. För att kunna leverera de produkter våra kunder efterfrågar, och få ett effektivt flöde i produktionen.