i

Halvlek och full fart

Kent Svahn är vår montagechef och har vart aktiv i DFF sedan start. Han är snabb, har alltid många bollar i luften och han tvekar aldrig på att ta in fler. Under sommaren har Kent sett till att pulsen funnits på DFF, vilket gör att vi nu är i full gång.

Som montageansvarig krävs det att man tycker om utmaningar och snabba vändningar. En dag är aldrig den andra lik, och över mina 30 år i branschen har jag lärt mig mycket. Att få vara kreativ och hitta på nya lösningar, är det som får mig att älska mitt arbete.

Under semesterveckorna för många, har jag och några av mina kollegor sett till att vi haft pulsen igång, med att förbereda inför en intensiv höst. Vi har många olika projekt som är pågående fram till november, och det är många detaljer som ska följas hela vägen. Tack vare alla mina kollegor blir vi ett bra team, och det gör mig trygg inför intensiva perioder.

Som tidigare elitsatsare inom Hockey är det viktigt att vara väl förberedd. Nu är alla på plats och det är full fart på alla avdelningar, då trivs jag som bäst.

Alla matcher är lika viktiga

 

KG